Information gällande anmälan

Bessemerloppet har de senaste åren jobbat med att få bättre flyt i starten, en viktig del i detta är att deltagarna hamnar rätt i startledsindelningen som presenteras nedan.

Startled 0. Elit, tas ut av arrangören, du som anser dig höra hemma här välj led 1, max 30 st.
Startled 1. Nästan elit, Vasaloppets led 1-2
Startled 2. Mycket vältränade, Vasaloppets led 3-4
Startled 3. Vältränade, Vasaloppets led 5-6
Startled 4. Övriga skidentusiaster

Läs mer om seedningskriterier, anmälningsavgifter mm i Tävlings-inbjudan...


ANMÄLAN (EQ Timing)  
 

OM ANMÄLAN
Vid anmälan erhålls betalningsinstruktioner i deltagarens bekräftelsemejl. I mejlet återfinns återfinns OCR-nr för betalning i internetbank. Adminavgift för anmälan är 15 SEK. Möjligheten finns att även genomföra betalning direkt med kort, länk för detta återfinns i bekräftelsemejlet (observera att kortbetalning medför transaktionsavgift om 2,5% av beloppet). Försenad avgift medför påminnelseavgift. Fullständiga villkor återfinns via anmälningssidan.

För deltagande i tävlingsklass är det krav på föreningstillhörighet (ansluten till svenska skidförbundet). Vi rekommenderar också föreningstillhörighet i motionsklass vilket ger dig ett försäkringsskydd du som klubblös saknar.

Anmälan är bindande. Med anmälan godkänner ni att ert namn, förening och resultat publiceras på Internet och i tidningen, samt att bilder från loppet kan användas i marknadsföringssyfte.

Ni godkänner också att vi som arrangörer och tävlingens samarbetspartners disponerar deltagarregister. Denna registrering är nödvändig för att vi ska kunna ge er deltagare god service före, under och efter tävlingen.

I anmälningsformuläret anger du ditt ”Vasa ID”, detta medför att Vasaloppsorganisationen kan genomföra automatisk seedning med ditt resultat från Bessemerloppet. Ditt ”Vasa ID” hittar du under ”mina sidor” på Vasaloppet hemsida, alternativt kontakta Vasaloppets kundtjänst.